Het klinkt ideaal…

Iedereen droomt er van, werk doen wat niet als werk voelt

Ik heb altijd een continue behoefte om iets te creëren. Maar ik wist niet altijd wat ik daar exact mee wilde doen. Door aan de slag te gaan, dingen uit te proberen en naar mijn gevoel te luisteren werd het steeds duidelijker. Het was een weg van bouwkunde/architectuur, interieur design en industrieel product ontwerpen. Sinds 2006 weet ik het. Grafisch Ontwerpen!

Binnen het grafisch ontwerp kun je veel kanten op. Welke? Dat was het volgende om te ontdekken;  een eigen bedrijf met vrienden, Visual Designer bij een corporate bedrijf als Vodafone. En sinds drie jaar werk ik bij een uitgeverij en ontwerp studio van kaarten (maps) en atlassen. Daarnaast werk ik onder mijn eigen naam aan opdrachten, vrije projecten en concepten.

Als alles samen komt…

Het is fijn als je pad duidelijke vormen aanneemt

Alles wat ik in de afgelopen jaren heb ondernomen heeft zijn doel gehad. Samen met mijn huidige bezigheden komen alle onderdelen duidelijk bij elkaar. En bepalen ze de manier waarop ik het grafisch ontwerpen benader, hoe ik het inzet, waar mijn voorkeuren liggen en waar ik blij van word.

Omgevingsfactoren als; interieur, architectuur, openbare ruimtes en materialen zijn natuurlijke inspiratiebronnen voor me en en ik zoek altijd naar een manier om dat te gebruiken in mijn ontwerpen.

Alertheid, inlevingsvermogen, oog voor detail en altijd om je heen kijken leiden mij naar een gericht ontwerp. Mijn werk heeft veelal een illustratief en sterk grafisch karakter, opgebouwd uit duidelijke vormen en op een doordachte en uitgemeten manier samengesteld.